Bliv sundere som ryger med en e-cigaret

Synes du det er sindssygt dyrt at ryge, men stadig gerne vil fortsætte, er der et helt fantastisk alternativ. Dette alternativ kaldes for en e-cigaret, og den koster langt mindre løbende, end en normal cigaret. En pakke cigaretter, alt efter hvad du ryger, koster i omegnen af 40 kroner. Ryger du en pakke om dagen, kan det løbe helt vildt hurtigt op i mange penge. Vælger du en e-cigaret, kan det hurtigt spare dig rigtig mange penge. Her starter du blot med at købe et sæt. Det koster typisk et par hundrede kroner, og så er du kørende. Mange af disse sæt, indeholder allerede væske, så du er allerede i gang fra start. Herefter skal du blot købe væske til den, når du løber tør. Spredt ud over et år, kan det komme til at spare dig en hel masse penge kontra de traditionelle cigaretter.

E-cigaretter

Sundere

Når du ryger en e-cigaret udskiller den nogle dampe, som i sig selv ikke er skadelige. Og du inhalerer heller ikke mere end 4.000 forskellige giftstoffer, som der er i de traditionelle cigaretter. Det er nemlig dem der skader og efterlader din krop slidt og ødelagt, efter mange års rygning. Det slipper du for, når du ryger disse e-cigaretter. Folkene omkring dig vil måske endda ændre deres sure ansigt til et smil, når du skifter dine cigaretter ud med en e-cigaret. Her slipper de nemlig for at stå i alt din røg og lugte til det. En e-cigaret udskiller nemlig ingen røg, men kun dampe, der ikke har nogen lugt. Det gør også at du ikke udsætter dine medmennesker for passiv rygning, som i mange tilfælde kan være lige så skadeligt, som selv at ryge. Ved at en e-cigaret udskiller damp, kommer det ikke til at hænge i IMG_23424323tapeten og møblerne. Du kender det sikkert, du kommer ind i lejlighed hos en ryger. Der stinker langt væk af tobak og væggene har tydelige spor af nikotin. Havde personen i stedet røget på en e-cigaret, ville du slet ikke kunne lugte det. Mange steder er det ligeledes også tilladt at ryge e-cigaretter indenfor, mens andre steder forbyder det, da de sidesætter det med normal rygning og derfor ikke vil gøre forskel på folk. På mange arbejdspladser er det ligeledes også tilladt at ryge indenfor, hvilket kan optimere arbejds hastigheden for de ansatte, da de ikke behøver at forlade deres plads for at ryge.

Similar Posts
Svaret er wallstickers
Dekoration af hjemmet behøver ikke altid være dyrt, besværligt og kun for de allermest kreative – wallstickers er en billig...
Väggdekor er en populær form for indretning
Hvis du mangler noget dekoration til hjemmet, kan du med fordel anvende väggdekor. Her får du en super smart måde...
Forskellige former for halloween kostumer
Hvis du er nået til den del af året, hvor det er tid til at klæde sig ud igen, og...