E-cigarett og sundhed

Cigaretter er skadelige for menneskers sundhed. Med en voksende kamp og uforståelighed over for et nu jagtet folkefærd, rygerne. Er man fast faldet til den dødbringende vane, er det ikke nemt at stoppe igen. Cigaretter indeholder nemlig det afhængigheds givende stof nikotin. Nikotinen snyder hjernen til at tro den har lyst til endnu en smøg. I mange år har man vist at rygning var skadeligt og forskellige nikotin produkter er kommet på markedet. Tyggegummi med nikotin og plastre med nikotin er i dag en stor industri og ikke mindst million forretning. Disse produkter kan tage toppen af afhængigheden og giver rygeren lettere ved at stoppe.

Vaner ved rygning

Men vanen med hænderne der skal have et objekt fastsiddende imellem pege- og langefingeren, bliver herved ikke tilfredsstillet ved et tyggegummi. Ej heller et plaster. Denne sidste psykiske afhængighed var der tidligere ikke noget stort marked for. Der var selvfølgelig opfundet en lille nikotin plastic smøg, som kunne købes i diverse kiosker og slik butikker, men hvor var hyggen? E-cigarett

Mange rygere vil fortælle at ikke kun nikotinen i deres cigaretter gør dem afhængige, men også det sociale fællesskab. Som sagt er rygere et jagtet folkefærd i den forstand at det er så usundt. Ikke kun for rygere selv men også for deres omgivelser der bliver udsat for passiv rygning. Denne form for sundheds skadelig rygning er lige så farlig hvis ikke værre. Derfor må man i Danmark kun ryge uden for. Her kan rygerne så samles i deres fælles skab som den forhadte gruppe der burde stoppe deres hæslige aktiviteter.

Nye produkter

Med dette for øje opfandt man det forholdsvise nye produkt E-cigaretten. E-cigaretten er et alternativ til smøgerne, da de indeholder nikotin men ikke de farlig stoffer som cigaretterne gør, som for eksempel tjære der sætter sig i lungerne. E-cigaretten tager form son en almindelig cigarett, dog bare i en større udgave. Men følelsen ved at have en genstand imellem sine pege og langefingre, indfries således ved E-cigaretten. Også rygernes ønske om en fortsat hygge med deres ryger venner, kan derved lade sig gøre. Man indhalere stadig røg fra E-cigarettens mundstykke, præcis som ved en cigarett. Også nikotinens påvirkning af kroppen kan føles imellem hvæsene på den mekaniske ny moderne E-cigarett. Da produktet kom til Danmark blev det taget varmt imod. Danskere der prøvede at komme af med denne dårlig vane styrtede ud for at få fat på en E-cigarett, der nu skulle hjælpe dem til en sundere livstil.

Similar Posts
Svaret er wallstickers
Dekoration af hjemmet behøver ikke altid være dyrt, besværligt og kun for de allermest kreative – wallstickers er en billig...
Väggdekor er en populær form for indretning
Hvis du mangler noget dekoration til hjemmet, kan du med fordel anvende väggdekor. Her får du en super smart måde...
Forskellige former for halloween kostumer
Hvis du er nået til den del af året, hvor det er tid til at klæde sig ud igen, og...