Svaret er wallstickers

Dekoration af hjemmet behøver ikke altid være dyrt, besværligt og kun for de allermest kreative – wallstickers er en billig og simpel måde at dekorere hjemmet på. Og så kan det bruges til både voksne og børn. Klistermærkerne er nemme at sætte op og laver ingen mærker, når de fjernes igen…det giver dig muligheden for at udskifte lige så ofte som du har lyst. Overvejer du at male eller mangler farve i et rum, så kan vægdekoration med klistermærker være en hurtig måde at tilføje lidt spræl i indretningen. Elsker du stadig den valgte farve efter noget tid, så er det måske den rette vægfarve hos Wallstickerland.

Brug dem overalt!

Der er ikke mange begrænsninger, når det gælder brugen af veggklistremerke. Det let klæbende materiale efterlader ingen mærker, så det kan bruges på stort set alle overflader. Udover vægge kan du også bruge de skønne selvklæbende dekorationer på døre, spejle, radiatorer eller vinduer. Og passer størrelsen ikke tilføjer du blot flere eller klipper lidt af. Husk dekoration er ikke kun forbeholdt stuen eller børneværelset, også soveværelset, entreen, bryggers eller The best wine wallsticker badeværelset tager ikke skade af lidt ekstra pynt. Og du kan sagtens sætte vægdekoration på fliserne i badeværelset, hvis du synes de er lidt kedelige eller ikke har råd til at skifte dem ud…de kan sagtens tørres over, når du gør rent, og de tåler både høj luftfugtighed og kan holde på fliserne inde i selve brusekabinen også.

Hvilke slags wallstickers?

Der findes skam mange forskellige slags, når det gælder de populære vægklistermærker. Ofte er vægord billige fordi de kun består af ensfarvede bogstaver. Ønsker du et motiv findes der silhuetter eller foto wallstickers hos Vennebyen. Silhuetterne giver dig større mulighed for at bestemme størrelsen – det vil sige klippe lidt af eller forstørre med flere af samme slags, og de fås i alle mulige farver. Fotomotiver kan være lidt dyrere, men giver en god 3D effekt som skaber en illusion af dybde i rummet. Sådanne wallstickers er geniale på eksempelvis spejle.

I huset vart wallsticker Når du skal vælge den rette slags er det en god idé at tænke over størrelse og farve som det første. Er stedet, hvor der skal monteres begrænset i størrelse, så overvej mindre modeller, så motivet kommer til sin ret. Omvendt er der en risiko for at dekorationen bliver næsten usynlig, hvis valget falder på for lille et motiv, eller på en farve, der falder for meget i ét med baggrunden. Men vær ikke bange for at vælge forkert – det er ikke et dyrt køb og du kan altid kombinere flere forskellige motiver til en unik og personlig stil.

 

Similar Posts
Väggdekor er en populær form for indretning
Hvis du mangler noget dekoration til hjemmet, kan du med fordel anvende väggdekor. Her får du en super smart måde...
Forskellige former for halloween kostumer
Hvis du er nået til den del af året, hvor det er tid til at klæde sig ud igen, og...
Hvor køber jeg mine wallstickers?
Wallstickers Som noget nyt blandt unge er wallstickers begyndt at vinde frem. Man ser, hvordan flere og flere unge vælger...